ВСЕ новости СЕГОДНЯ
BigPot.News — википедия новостей News24 с календарным архивом. Все самые быстрые 24/7 новости в ежеминутном тематическом обновлении Life24 — на русском, и не только + Today24, а также тексты с озвучкой — в авторском разделе #123ru.net
Ria.city

Стівена Тайлера з Aerosmith звинувачують у сексуальному насильстві над неповнолітньою

«Русский Еврей»
481
На фото: Стівен Тайлер з Aerosmith
Джулія Голкомб заявила, що мала сексуальні стосунки із відомим музикантом у 1973 році, коли їй тільки виповнилося 16 років, а йому — 25

Про це пише Rolling Stone. 

Джулія Голбомб подала позов проти соліста гурту Aerosmith Стівена Тайлера, звинувативши його у сексуальному насильстві, яке імовірно відбувалось у 1973 році. Позов було подано відповідно до законодавства Каліфорнії, яке тимчасово скасувало терміни давності для звинувачень у сексуальному насильстві над неповнолітніми.

У позові Джулія Голкомб стверджує, що Тайлер переконав її матір надати йому опіку над нею, коли їй було 16 років. Як наслідок це дозволило їй жити з ним і вступати в сексуальні стосунки. Джулія стверджує, що вони були разом протягом 3 років з 1973-го.

У самому позові не вказано ім’я Тайлера, а відповідачами названо Доу 1 і Доу 2. Але Голкомб публічно розповіла про свій досвід з Тайлером у минулому, і в позові прямо цитуються мемуари Тайлера. У своїй книзі, не вказуючи імені, Тайлер так само каже, що він «мало не взяв наречену-підлітка» і що «її батьки закохалися в мене, підписали документ про опіку, тому мене б не заарештували, якби я вивіз її за межі держави. Я взяв її з собою в тур».

У позові Голкомб стверджує, що вона «була безсила протистояти» «владі, славі та значним фінансовим можливостям» Тайлера, і що Тайлер «примушував і переконав» її повірити, що це «любовний роман».

Жінка стверджує, що вона познайомилася з Тайлером (якому на момент їхньої зустрічі мало бути 25 років) відразу після свого 16-річчя, коли Aerosmith відіграли концерт у Портленді, штат Орегон, у 1973 році. Тайлер відвіз Голкомб до себе в готельний номер, де вони обговорювали її вік. Після того, як він нібито запитав, чому вона була всю ніч на вулиці сама, Тайлер і Голкомб поговорили про її проблеми вдома. Потім він «виконував різні акти сексуального характеру» з нею, перш ніж відправити її додому на таксі наступного ранку, йдеться в позові.

Тайлер також нібито купив Голкомб власний квиток на наступне шоу Aerosmith у Сіетлі, оскільки вона була неповнолітньою і не могла легально подорожувати з ним через межі штату, йдеться в позові. Після шоу в Сіетлі Тайлер нібито вчинив з нею більше сексуальних актів, і дівчина полетіла назад до Портленда наступного ранку.

До 1974 року, як стверджується в позові, Тайлер переконав матір Голкомб дозволити йому стати її опікуном, щоб він міг легше подорожувати з нею без кримінального переслідування. Це все збігається з власними коментарями Тайлера з його мемуарів 2011 року. Тайлер нібито сказав матері Голкомб, що він надасть кращу підтримку дівчині, ніж вона отримувала вдома, пообіцявши записати її до школи та надати їй медичну допомогу. Натомість як стверджує Джулія, Тайлер «не дотримувався цих обіцянок і продовжував подорожувати з нею, нападати та забезпечувати її алкоголем і наркотиками.

Жінка також заявила, що була вагітна сином від Тайлера в 1975 році, коли їй було 17 років, але зробила аборт після того, як музикант наполіг на тому, щоб вона перервала вагітність після пожежі в квартирі. Як аргумент він використовував що вдихання диму жінкою призвело до браку кисню для дитини. Хоча в позові стверджується, що медичний працівник сказав їй, що ненароджена дитина не постраждала від пожежі.

Голкомб вагалася щодо аборту, але Тайлер погрожував припинити її підтримку. Після аборту вона нібито покинула Тайлера і повернулася до Портленда, щоб змінити своє життя. Вона стала відданою католичкою, зустріла свого чоловіка і поховала свій попередній досвід із Тайлером, поки він не написав про це у своїй книзі.



Все новости по теме на сегодня

Aerosmith в новостях



Музыкальные новости
Певица

Певица Ирина Понаровская перенесла концерт в Москве



Все новости 24/7

Game News

Cyberpunk 2077 станет временно бесплатной для PlayStation и Xbox


Новости 24 часа

Шапки женские на Wildberries — скидки от 398 руб. (на новые оттенки)


News Every Day

I was diagnosed with cancer aged 39… you are never too rich, too famous or too young, says Dr Philippa Kaye


Українські новини

Хризантема - вродлива квітка, що вимагає особливого догляду


Авто

Производство автомобилей европейской марки возобновилось в России


Мода

Jean Paul Gaultier весна-лето 2024

Культура

Вся культура

Бизнес

Спорт

Политика

Общество

Авторы

Новости тенниса

ATP

Хачанов победил Черундоло и пробился в 1/8 финала турнира ATP в Майами



BigPot.Newsреально независимые новости по темам (энциклопедический систематизированный навигатор "Википедия новостей 24/7" c ежеминутным тематическим мониторингом интернет-пространства) в форме аполитичного просветительского интернет-журнала на русском языке, без цензуры, на многоязычной международной веб-платформе 123ru.net в содружестве с более чем 20 000 источников информации во всём мире, сайтом News-Life.pro, глобальными гео-проектами Russian.City и Moscow.Media под патронажем Russia24.pro с уникальным персонифицированным новостным разделом "Региональная власть РФ" без купюр и модерации, а также "VIP-скандалы" в двух цветовых вариантах "День - Ночь" (кнопка справа вверху). Эти новости увидят Ваши внуки (наша система обеспечивает вечное хранение опубликованной информации 24/7). Будьте честными сегодня, чтобы было не стыдно завтра.

Опубликовать свою новость в любом городе и регионе, а также на любом языке мира можно мгновенно — здесь


Ria.city

Шапки женские вязаные на Wildberries, 2024 — новый цвет от 392 руб. (модель 466)

Metaratings: "Спартак" может уволить Абаскаля по ходу сезона, клуб ищет тренера

В Москве росгвардейцы задержали водителя автомобиля с подложными номерами

Мечты о машине, учебе в Китае и потеря сына. Что рассказывают о подозреваемых в совершении теракта их родственники

Новости России

#ЛюдиКакЛюди. В Москве пройдет восьмой инклюзивный фестиваль

Первый автомобиль Xiaomi XU7 в России будет стоить от 7,1 млн рублей

Не все профессии улучшают зрение…

Автотуризм: что он даст гостиничной индустрии – и что для этого потребуется сделать

Экология в России и мире

"Яндекс.Маркет" начнет выпускать одежду под своими брендами

Узкое горлышко: зачем даже маленькой компании регламенты

Шура: «Петь я начал сразу, как родился!»

Banyan Tree Vabbinfaru пленил сердца путешественников

Спорт в России и мире

Виктория Азаренко вышла в полуфинал турнира WTA-1000 в Майами

Рыбакина о том, что не играла в Индиан-Уэллс из-за болезни: «К сожалению, восстановление заняло много времени»

Битые корты: Медведев и Александрова вышли в четвертьфинал Miami Open

Хачанов: хочу вернуться в топ-10 ATP

Moscow.media

 В Ставрополе проведена очередная проверка о соблюдении гражданами, получившими гражданство России, требований действующего законодательства по воинскому учету

Производство автомобилей европейской марки возобновилось в России

Строительство Северо-Сибирской магистрали оценили в 8 трлн рублей

Система управления доступом RooX UIDM совместима с ОС Astra Linux

Новости Крыма на Sevpoisk.ru

Ольга Бузова стала человеком-невидимкой на ТВ-3 в новом сезоне легендарного шоу о звёздах

«В России будет то, чего не было, и не будет того, что было»: Земфира, Noize MC, Парфенов и другие звезды записали рэп-молитву в память о Навальном

На ЧЭРЗ приступили к реорганизации производственной площадки

Певица Диана Арбенина объяснила, почему уехала из России

Губернаторы России

#ЛюдиКакЛюди. В Москве пройдет восьмой инклюзивный фестиваль

Из стратосферы на парашюте на Северный полюс.

Заявки на переобучение по нацпроекту «Демография» подали около 15 тысяч россиян

Не все профессии улучшают зрение…


Все города России от А до Я

Персональные новости
КАМАЗ

КАМАЗ обновил дизайн электробуса — первое фото


BigPot.News — быстрые и самые свежие тематические новости об известных личностях в России, в Украине, в Беларусии, в Казахстане и за их пределами в календарном формате 24/7 на основе авторской технологичной информационно-поисковой системы Ru24.net с элементами искусственного интеллекта, гео-отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в категориях News и Life в режиме Free Public



Больше новостей СЕГОДНЯ


BigPot.News — СРОЧНЫЕ новости. Неоспоримое преимущество BigPot.News — максимальная скорость публикаций 24/7. Быстрее нас, СЕЙЧАС, лишь только — ВЕТЕР)

Опубликовать свою новость в любом городе и регионе, а также на любом языке мира можно мгновенно — здесь