ВСЕ новости СЕГОДНЯ
BigPot.News — википедия новостей News24 с календарным архивом. Все самые быстрые 24/7 новости в ежеминутном тематическом обновлении Life24 — на русском, и не только + Today24, а также тексты с озвучкой — в авторском разделе #123ru.net
Ria.city

Вивели каршеринг на новий рівень: Bosch створив технологію, яка дозволяє підтримувати ідеальний стан прокатних автомобілів

Бум.укр
22
Вивели каршеринг на новий рівень: Bosch створив технологію, яка дозволяє підтримувати ідеальний стан прокатних автомобілів

Користувачі каршерингових сервісів очікують, що автомобілі, які вони отримують, будуть чистими та в хорошому стані. Завдяки новим рішенням Ridecare від Bosch, провайдери каршерингових сервісів незабаром зможуть забезпечувати максимальну якість послуг.

Головне завдання нової технології – зробити поїздки користувачів ще безпечнішими та приємнішими. Перші базові функції системи Ridecare – визначення пошкоджень автомобіля та диму в салоні. Для цього Bosch поєднала в одному пристрої набір сенсорів, а також можливість підключатися до хмарного сервісу для аналізу даних, що використовує ШІ. Нове рішення дозволяє провайдерам каршерингових сервісів отримувати в реальному часі важливу інформацію про стан автомобіля у легкій для сприйняття формі. Після чого оператор може оперативно прийняти рішення про ремонт або хімчистку автомобіля, якщо це необхідно.

«Головний спосіб досягти задоволеності користувачів каршерингових сервісів – зробити так, щоб усі поїздки були максимально безпечними та приємними. Рішення Ridecare від Bosch допоможе покращити досвід користувача під час короткострокової оренди автомобілів», – коментує новинку член ради директорів Robert Bosch GmbH Харальд Крегер.

Наразі концерн веде пілотні проєкти щодо впровадження нової технології спільно з найбільшими каршеринговими провайдерами в Азії, Північній Америці та Німеччині, метою яких буде серійне виробництво нових датчиків.

Вивели каршеринг на новий рівень: Bosch створив технологію, яка дозволяє підтримувати ідеальний стан прокатних автомобілів

Ridecare = прозорість

Більшість користувачів фотографують видимі пошкодження автомобіля, проте провайдери каршерингових сервісів найчастіше стикаються з тим, що вартість таких ремонтів, здавалося б, невеликих пошкоджень може бути високою. Ще один великий привід для незадоволення клієнтів – оренда автомобіля, в салоні якого потай курив попередній водій. Завдяки системі Ridecare Bosch може надавати провайдерам точну інформацію щодо обох проблем: набір сенсорів, встановлених у автомобілі, відстежує дим сигарет, а також пошкодження автомобіля в момент ДТП.

«Рішення Bosch вперше в автомобільній індустрії комбінує у серійному виробництві можливості відстеження та пошкоджень при ДТП, і сигаретного диму», – розповідає Харальд Крегер.

Датчики нової системи настільки точні, що вони можуть визначати пошкодження не лише під час ДТП, але й при наїзді на перешкоду, наприклад, під час паркування. У тому числі система Ridecare може визначати пошкодження в момент, коли інші водії
скоюють зіткнення з припаркованими та неактивними на момент ДТП каршеринговими автомобілями.

Вивели каршеринг на новий рівень: Bosch створив технологію, яка дозволяє підтримувати ідеальний стан прокатних автомобілів

Bosch поєднує штучний інтелект з інтернетом речей

Інноваційне рішення від Bosch являє собою невелику коробку з датчиками, вбудовану в лобове скло з внутрішнього боку, а також інтелектуальне програмне забезпечення, що аналізує дані в хмарі. Коли інформація від датчиків передається в хмару, ШІ Bosch аналізує її, щоб оцінити рівень пошкоджень автомобіля та класифікувати їх для подальшої передачі даних оператору каршерингового сервісу. Інтелектуальні алгоритми зіставляють різні дані, від швидкості та траєкторії руху транспортного засобу до погодних умов.

У результаті провайдер каршерингового сервісу може визначити, якого типу ушкодження – чисто косметичне чи воно все-таки впливає на характеристики транспортного засобу та вимагає негайного втручання та ремонту. Аналіз за допомогою ШІ також дозволяє точно визначити, яка область автомобіля була пошкоджена. Якщо згодом зіставити ці дані з фотографіями пошкоджень, оператори каршерингових сервісів також зможуть оперативно визначати вартість ремонту.

Цифрове рішення для керування парком транспортних засобів

Провайдерам каршерингових сервісів дуже важливо вести швидкий і прозорий облік пошкоджень усіх транспортних засобів, які є в парку, оскільки це єдиний спосіб зменшити простої та покращити клієнтський сервіс. Попри зниження попиту під час пандемії коронавірусу, експерти прогнозують стрімке зростання ринку каршерингу. Сьогодні ринок послуг мобільності, що дозволяють відмовитися від особистого транспорту, оцінюється в 127 мільярдів доларів у одній лише Європі. Консалтингова агенція Strategy& вважає, що до 2035-го року ця цифра може зрости до 549 мільярдів доларів.

Як раніше повідомляв Autogeek, каршеринговий сервіс Getmancar запустив оренду електромобілів у Києві та Дніпрі.

The post Вивели каршеринг на новий рівень: Bosch створив технологію, яка дозволяє підтримувати ідеальний стан прокатних автомобілів first appeared on Autogeek.



Все новости по теме на сегодня

Bosch в новостях



Музыкальные новости
Игорь Бутман

Квинтет Игоря Бутмана и певица Фантине впервые выступят на джазовом фестивале в Бахрейне



Все новости 24/7

Game News

«Война миров: Сибирь»: что мы знаем о новой российской игре


Новости 24 часа

В России назвали топ-35 экономически сильных регионов по итогам 2023 года


News Every Day

Ramon Cardenas aims to cement his contender status agains Jesus Ramirez Rubio tonight



Происшествия

Военный следователи провели в Инкермане очередной рейд по выявлению бывших мигрантов, не вставших на воинский учет


VIP

Публичная и тайная жизнь одного из самых ярких российских адвокатов XIX века в новом историческом детективе “Плевако”

Бизнес

Весь бизнес

Культура

Спорт

Политика

Общество

Авторы

Новости тенниса

WTA

П’ять українок отримали суперниць в основі турніру WTA 1000 в Мадриді: результат жеребкування



BigPot.Newsреально независимые новости по темам (энциклопедический систематизированный навигатор "Википедия новостей 24/7" c ежеминутным тематическим мониторингом интернет-пространства) в форме аполитичного просветительского интернет-журнала на русском языке, без цензуры, на многоязычной международной веб-платформе 123ru.net в содружестве с более чем 20 000 источников информации во всём мире, сайтом News-Life.pro, глобальными гео-проектами Russian.City и Moscow.Media под патронажем Russia24.pro с уникальным персонифицированным новостным разделом "Региональная власть РФ" без купюр и модерации, а также "VIP-скандалы" в двух цветовых вариантах "День - Ночь" (кнопка справа вверху). Эти новости увидят Ваши внуки (наша система обеспечивает вечное хранение опубликованной информации 24/7). Будьте честными сегодня, чтобы было не стыдно завтра.

Опубликовать свою новость в любом городе и регионе, а также на любом языке мира можно мгновенно — здесь


Ria.city

Замена труб канализации в Московской области

Какие цветы можно посадить на даче в мае

Генерал-строитель - Военные не молчат о Тимуре Иванове: Речь не о миллиардах, о триллионах

Шапки женские на Wildberries — скидки от 398 руб. (на новые оттенки)

Новости России

Следком возбудил в Щелково дело против ударившего ребенка воспитателя детсада

Экономист рассказал о новой схеме телефонных мошенников

В Москве возбуждено уголовное дело о фиктивной регистрации мигрантов

ТАСС: Эквивалент вменяемой Иванову взятки может составить более миллиарда рублей

Экология в России и мире

Отец азербайджанца вдруг забыл русский язык, и потребовал переводчика. Что известно о дерзком преступлении – убийctве байкера в Москве?

«Блюдо дня» от шеф-повара

Туроператоры назвали направления, куда россияне поедут отдыхать на майские праздники: некоторые страны удивили

Паническая атака: почему она случается, и как ее отразить?

Спорт в России и мире

Кудерметова выиграла турнир WTA в Штутгарте в парном разряде

«Был риск завершить борьбу еще в первом матче». В России оценили победу Рыбакиной в Штутгарте

Теннисистка Касаткина заявила, что скучает по России, но пока не может приехать

Мирра Андреева замыкает год // 16-летняя российская теннисистка успешно стартовала на крупном турнире WTA в Мадриде

Moscow.media

В Белогорском районе Республики Крым проведен рейд по бывшим мигрантам

Дубненского отдела вневедомственной охраны Главного управления Росгвардии по Московской области, который тренирует юных тхэквондистов.

Шапки женские на Wildberries — скидки от 398 руб. (на новые оттенки)

В Якутии планируют построить автодорогу от Ленска в сторону Иркутской области

Новости Крыма на Sevpoisk.ru

Розенбаум жестко высмеял женщин, увлекающихся пластикой: “Посмотрите на этих губастых!”

Поклонник Басты сделал предложение девушке на концерте рэпера в Новосибирске

Суд рассмотрит 25 апреля протокол на Ивлееву за дискредитацию ВС России

В филиалах АО "Желдорреммаш" прошли традиционные весенние общезаводские субботники

Губернаторы России

Следком возбудил в Щелково дело против ударившего ребенка воспитателя детсада

До 26 апреля в парках Московской области завершат обработку от клещей

Котэ

Творческий рай – универсальный маркетплейс


Все города России от А до Я

Персональные новости
Динамо

Расплата за расточительство! ФК «Оренбург» на домашнем поле уступил ФК «Динамо» (Москва) – 1:2


BigPot.News — быстрые и самые свежие тематические новости об известных личностях в России, в Украине, в Беларусии, в Казахстане и за их пределами в календарном формате 24/7 на основе авторской технологичной информационно-поисковой системы Ru24.net с элементами искусственного интеллекта, гео-отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в категориях News и Life в режиме Free Public



Больше новостей СЕГОДНЯ


BigPot.News — СРОЧНЫЕ новости. Неоспоримое преимущество BigPot.News — максимальная скорость публикаций 24/7. Быстрее нас, СЕЙЧАС, лишь только — ВЕТЕР)

Опубликовать свою новость в любом городе и регионе, а также на любом языке мира можно мгновенно — здесь