Мы в Telegram
Добавить новость
ВСЕ новости СЕГОДНЯ
BigPot.News — википедия новостей News24 с календарным архивом. Все самые быстрые 24/7 новости в ежеминутном тематическом обновлении Life24 — на русском, и не только + Today24, а также тексты с озвучкой — в авторском разделе #123ru.net
Ria.city

«На злодії шапка горить» – важкопоранений військовий про те, як Олена Шуляк приїхала в госпіталь через його некомпліментарний допис у Facebook

Bykvu.com
9

Про це військовий написав у Facebook.

У жовтні Олег Симороз підірвався на протитанковій міні, у зв’язку з чим втратив обидві ноги, отримав важкі поранення щелепи та двох рук. З того часу він проходить лікування та реабілітацію в Київському Військовому госпіталі.

Свій перший допис після поранення військовий присвятив законопроєкту №5655 і його ініціаторам.

14 грудня Верховна Рада ухвалила закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності”. Українці створили петицію з проханням до президента накласти “вето” на законопроєкт. Підтриманий у другому читанні законопроєкт передбачає зміну підходів до містобудування, зокрема максимальну цифровізацію процесів та автоматизацію дій з надання необхідних дозволів. Проте, низка правозахисних організацій, політиків і журналістів наголосили: цей закон приведе до свавілля з боку забудовників.

Зокрема, мер Києва Віталій Кличко наголосив: цей законопроєкт повністю нівелює контроль міст за будівництвом істворює умови для монопольного централізованого допуску будівельників на ринок. Навіть Головне юридичне управління апарату Верховної Ради вже надало свої зауваження, у яких зазначило, що деякі норми законопроєкту є неконституційними.

Законопроєкт підтримали у більшості своїй 175 “слуг” і нардепи, які раніше входили до нині забороненої партії “ОПЗЖ”.

Олег Симороз, як колишній борець зі стихійними забудовами, бурхливо відреагував на допис. Він пообіцяв: що “слугам народу”, що партійцям від “ОПЗЖ”, що персонально Шуляк доведеться відповідати за скоєне.

На наступний день після розміщення допису глава партії “Слуга народу” Олена Шуляк прийшла до пораненого бійця у госпіталь для “з’ясування стосунків”.

Як наголосив Симороз, Шуляк не попередила про візит ні його, ані його близьких. У матері військового, яка на той час перебувала біля сина в госпіталі, глава партії “слуг” не запитала навіть чи у стані він зараз спілкуватися.

Одразу спростую можливе “алібі” пані Олени Шуляк, що начебто — це не було з’ясовування стосунків, а вона просто раптом вирішила мене провідати. Мою маму найбільше здивувало навіть не те що голова правлячої партії не поцікавилася тим, чи може потрібна якась допомога (ми б у таких людей допомогу й так би не брали), а що вона навіть не запитала про моє самопочуття й чи взагалі я маю змогу з нею розмовляти в той момент, коли вона прийшла“, – написав Олег Симороз, додавши: “На злодії шапка горить”, так виглядає цей випадок, коли лобістка будівельної мафії прибігає у військовий госпіталь з’ясовувати стосунки, після того, як мій допис про її антинародний законопроєкт і домовленості з ОПЗЖ широко розійшовся в соціальних мережах“.

На переконання військового, Шуляк сподівалася, що він не буде у стані чинити словесного опору і вона зможе потім відзвітувати громадськості про те, що поспілкувалася з ним і все пояснила. Однак, Олег Симороз у відеозаписі припустив, що, ймовірно, вперше в житті Олені Шуляк сказали усе, що про неї думають, в обличчя.

Я сказав усе те, що думаю про цей законопроєкт. Я сказав це як військовий, і, думаю, військові мене підтримають, про їх коаліцію з цією проросійською шваллю – з ОПЗЖ“, – розповів він, висловивши радість з приводу можливості висловити це представниці “слуг народу” персонально.

Військовий додав, що Шуляк, зіштовхнувшись з опором, почала звинувачувати його у брехні та навіть натякати на проплаченість допису.

Він також порушив питання: в обмін на що “ОПЗЖ” погодилися на співпрацю з партією “Слуга народу”?

Олег Симороз констатував: законопроєкт №5655 розв’язав руки “будівельній мафії”, що знівелювало роки його боротьби з забудовниками.

Олена Шуляк поки ніяк не прокоментувала інцидент.

  • За добу петиція з вимогою накласти вето на законопроєкт №5655 про містобудівну реформу набрала 25 тисяч голосів. Тепер її має розглянути Володимир Зеленський.
The post «На злодії шапка горить» – важкопоранений військовий про те, як Олена Шуляк приїхала в госпіталь через його некомпліментарний допис у Facebook first appeared on Новини України - #Букви.


Все новости по теме на сегодня

Facebook в новостях



Музыкальные новости
Булат Окуджава

Почетный гражданин: Булату Окуджаве — 100 лет!



Все новости 24/7

Game News

Helldivers 2 players' new battle: A petition for the reinstatement and 'canonization' of community manager fired for supporting review bombing and refunds


Общество

Все общество

Бизнес

Культура

Спорт

Политика

Авторы

Новости тенниса

WTA

Александрова не смогла обыграть Саснович и покинула турнир WTA-1000 в Риме



BigPot.Newsреально независимые новости по темам (энциклопедический систематизированный навигатор "Википедия новостей 24/7" c ежеминутным тематическим мониторингом интернет-пространства) в форме аполитичного просветительского интернет-журнала на русском языке, без цензуры, на многоязычной международной веб-платформе 123ru.net в содружестве с более чем 20 000 источников информации во всём мире, сайтом News-Life.pro, глобальными гео-проектами Russian.City и Moscow.Media под патронажем Russia24.pro с уникальным персонифицированным новостным разделом "Региональная власть РФ" без купюр и модерации, а также "VIP-скандалы" в двух цветовых вариантах "День - Ночь" (кнопка справа вверху). Эти новости увидят Ваши внуки (наша система обеспечивает вечное хранение опубликованной информации 24/7). Будьте честными сегодня, чтобы было не стыдно завтра.

Опубликовать свою новость в любом городе и регионе, а также на любом языке мира можно мгновенно — здесь


Ria.city

«СВЯТОЙ ЛЕНИН» ПРАВИТ МИРОМ?! Раскрыт реальный смысл Мавзолея на Красной площади России в Москве.

В Музее Победы назвали лучшие фильмы Международного фестиваля правильного кино

Отбор красивых девушек пройдет перед финалом Кубка России по футболу. Объявлены требования и финансовые условия

«Не знал, как спуститься»: кот застрял в вольере волков Московского зоопарка

Новости России

Спасатель объяснил, была ли у погибших пассажиров возможность эвакуироваться из затонувшего автобуса

Ремонт церкви завершили в подмосковной усадьбе Мураново

В Ульяновске разыграли «Кубок военной разведки»

Дачникам и спортсменам рассказали, как вести себя во время магнитной бури

Экология в России и мире

Реабилитация после увеличения груди

В День Победы фонд Оксаны Федоровой представит концерт «Мои герои большой войны» на Тверской площади

Новые дорожные ирригаторы Revyline RL 660 PRO поступили в чувашский филиал

Аналитическое исследование «585*ЗОЛОТОЙ» показало, сколько тратят на обручальные кольца в 2024 году в разных городах России

Спорт в России и мире

В России назвали подвигом победу Рублева на "Мастерсе" из-за болезни

Шнайдер вышла в третий круг турнира WTA-1000 в Риме, победив Самсонову в российском дерби

Рафаэль Надаль первым в истории тенниса выиграл 200 матчей на грунтовых «Мастерсах»

Россиянки Аванесян и Блинкова вышли во второй тур турнира в Риме

Moscow.media

Анна Данилова дала старт Всероссийской акции "Синий платочек Победы" 2024 на станции метро Курская

Паромная переправа у Биржевого моста в Петербурге за первую неделю перевезла 2,5 тыс человек

В преддверии Дня Победы сотрудники военных следственных органов Следственного комитета Российской Федерации Южного военного округа приняли участие в памятных мероприятиях

Духи Паанаярви

Новости Крыма на Sevpoisk.ru

«В фонограмме нет ничего плохого»: певец Лоза оценил бесплатный концерт Мадонны в Рио-де-Жанейро

Алиса Вокс объяснила, почему Шнуров уволил Коган

Светлана Сурганова выступит на фестивале «Окна Открой»!

Театр и дети, Культура и Россия: Об артисте госцирка Бурятии Саяне Дондокове

Губернаторы России

Экс-банкир Пугачев: «Шойгу обветшал, даже выглядит по-другому»

Ремонт церкви завершили в подмосковной усадьбе Мураново

Дмитрий Медведев назвал Дэвида Кэмерона «мутным британцем»

Сотрудники Дмитровского отдела Росгвардии приняли участие в акции «Георгиевская ленточка


Все города России от А до Я

Персональные новости
Антонина Арталевская

Анна Данилова дала старт Всероссийской акции "Синий платочек Победы" 2024 на станции метро Курская


BigPot.News — быстрые и самые свежие тематические новости об известных личностях в России, в Украине, в Беларусии, в Казахстане и за их пределами в календарном формате 24/7 на основе авторской технологичной информационно-поисковой системы Smi24.net с элементами искусственного интеллекта, гео-отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в категориях News и Life в режиме Free Public



Больше новостей СЕГОДНЯ


BigPot.News — СРОЧНЫЕ новости. Неоспоримое преимущество BigPot.News — максимальная скорость публикаций 24/7. Быстрее нас, СЕЙЧАС, лишь только — ВЕТЕР)

Опубликовать свою новость в любом городе и регионе, а также на любом языке мира можно мгновенно — здесь